Skip to content

Computer says NO

op naar de nieuwe website

Computer says NO

Enkele weken geleden stelt mijn webdesigner een make-over voor van mijn website. Na al die jaren, voorwaar een goed idee dus we maken een strak plan.

Op de foto bespreken we zijn eerste aanzet; ik hou van zijn creativiteit en inzet dus de meeting is genieten. Ik vraag hem om een aantal zaken wat aan te passen en te veranderen, waarop zijn eerste reactie is ‘Nee dat gaat niet’ en zijn tweede onmiddellijke reactie ‘Oh oh oh, je mag nooit nee zeggen tegen een klant, dus Ja, ik zal het proberen’.

Dat deed me nadenken. Heb ik al ooit Nee gezegd aan een klant? Voorwaar: Ja! Soms heeft Nee zeggen meer toegevoegde waarde dan doen wat een klant vraagt, en soms houdt de Nee het begin in van een duurzaam partnership met je klant.

Dus, soms es Nee zeggen? Ja, doen!