Skip to content

1 juni was Catherine aan het werk op Expeditie K, ze bracht er een workshop over hoe je vertrouwen kan opbouwen in samenwerkingsrelaties.

VVSG organiseerde in Kortrijk op 1 juni een inspirerende expeditie met boeiende experimenten, verrassende sprekers en interactieve sessies. Als je in het programma via DEZE LINK door scrolt naar sessie 23 van blok B in de namiddag, dan kom je terecht bij Catherine Ruys.

Meer info:

Over de samenwerking politicus en ambtenaar: van onderling wantrouwen naar wederzijds vertrouwen

De samenwerking tussen politici en ambtenaren is een dynamiek die het werken in de overheid uniek en bijzonder maakt. Maar tegelijk is dit ook een universeel gegeven: hoe komen mensen, elk vanuit een eigen optiek en vanuit verschillende belangen tot een werkbare relatie waarin beiden zich kunnen vinden?

In de workshop benaderen we deze problematiek vanuit kennis van de neuro-wetenschap en concepten van Conversational Intelligence. Catherine Ruys, zaakvoerder van DCRConsulting, reikt zowel inzichten als praktische handvaten aan die de relatie-opbouw en het vertrouwen bevorderen, zelfs wanneer de belangen sterk uiteenlopen.

WANNEER: Donderdag, 01 Juni, 14:00 – 15:15 (Opgelet, deze workshop is ondertussen volzet, inschrijven kan niet meer.)

Meer info over Expeditie K vind je HIER.