Skip to content

Hobby’s en meer

Ik had weer een boeiend professioneel jaar. In mijn beroep kom ik in aanraking met de meest diverse mensen, in de meest diverse beroepen (daarvan gaf ik enkele jaren geleden al eens een overzicht) én de meest diverse hobby’s. Hobby’s komen in onze gesprekken wel eens aan bod wanneer mensen uitgenodigd worden het te hebben over plekken waar het wèl goed gaat en over succes-ervaringen.

Mijn klanten dit jaar houden onder andere van: boksles geven, boulderen, capoeira beoefenen, car detailing, circusworkshops geven, deelnemen aan re-enactments, dieren opzetten, fantasygames ontwerpen, in een koor zingen, insecten tellen, jureren van atletiekwedstrijden, Main Coons kweken, old timers restaureren, optreden als drag queen, patroontekenen, pistoolschieten, punk concerten bijwonen, roofvogels kweken, sax spelen in een orkest, schietsport, vissen, walvissen spotten. En dan niet te vergeten de vele mensen met meer vertrouwde hobby’s: koken, klussen in huis, lezen, tennissen, fietsen, wandelen, tuinieren en al de dingen die jij en ik ook graag doen.

Ik wens iedereen langs deze weg dat jouw professionele tijd je in 2024 evenveel power, plezier en passie mag brengen als je vrije tijd!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7146415771949178880/