Skip to content

Iedereen Babette*

Wil je met je team een unieke ervaring meemaken?
Zoek je een jaarthema op een originele manier in de kijker te zetten?
Wil je wel eens iets anders dan het klassieke nieuwjaarsdiner?
Wil je een originele teambuilding organiseren?

Dan is Iedereen Babette een mooi alternatief.

Het idee is eenvoudig: op basis van een thema bereidt je team samen een culinaire maaltijd.

Hoe gaat het in zijn werk? We zoeken vooreerst samen een thema dat speelt in jouw team. Dat kan een toekomstige uitdaging zijn, bijvoorbeeld samenwerking, of omgaan met generatieverschillen. Het kan ook een kwestie zijn waar je team mee worstelt, bijvoorbeeld innovatie. Het thema kan ook een strategisch belangrijke competentie zijn die je in de kijker wil zetten, zoals bijvoorbeeld klantvriendelijkheid.

Met dit thema gaan wij aan de slag en stellen wij een menu samen met linken naar jouw thema.

Iedereen Babette is een dag waarop we de menu toelichten, de taakverdeling doen, boodschappen doen op bijzondere plekken, samen aan de slag gaan in de keuken, samen eten en samen opruimen.

Alle deelnemers krijgen de recepten mee en we voorzien ook voor iedereen een origineel relatiegeschenk in het thema van de dag.

Bij iedereen Babette gaat het in essentie over op een hele spontane manier te gaan samenwerken naar een concreet resultaat toe. Deelnemers leren elkaar op een andere manier kennen en ontmoeten elkaar door samen aan een resultaat werken waar iedereen van kan genieten. Deelnemers ervaren daarbij waardering voor wat we hebben: aan talenten in het team maar ook aan streekproducten. Iedereen leert iets bij die dag: over ingrediënten, over bereidingswijze, over bordpresentatie, maar vooral over elkaar en over hoe de samenwerking kan lopen.

Deze team building biedt je een unieke ervaring met je collega’s en dit onder een professionele begeleiding. Er kan ook een opvolging voorzien worden zowel met de leidinggevende als met de medewerkers, dit kan zowel op de dag zelf of enkele dagen nadien. Hierbij blikken we samen terug op de samenwerking tijdens Iedereen Babette en kaderen en verankeren we dat in nieuwe praktijken of afspraken op de werkvloer.

De begeleiding van Catherine Ruys (HR consultant) en Kathy De Graef (kok), staat garant voor kwaliteit en creativiteit. We delen graag ons gevoel voor de schoonheid van producten, de vreugde om samen te koken, en leggen daarbij een duidelijke link naar jullie professionele context.

Wil je meer weten?

Op onze websites www.dcrconsulting.be en www.madamecouvert.com vind je meer informatie,
of bel naar Catherine op 0495.31.07.71

*Vrij naar de film Babette’s feast.